Banankage
Kage til ca. 6-8 personer
Du skal bruge:
3 æg (str. mellem)
170 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
125 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
100 g smeltet, afkølet smør
1-2 mosede bananer
Chokolade-glasur:
50 g smør
50 g flormelis
1 spsk. vand
100 g bage-chokolade
evt. lidt kokos-drys
Bagetid:
Ca. 55 min. ved 175 graderSådan gør du:
1. Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med smørret. Vend derefter den / de mosede bananer i.
2. Put bagepapir i en bageform og bag kagen i midten af ovnen.
3. Når kagen er kølet af, kan du begynde på glasuren. Start med at sætte chokoladen til at smelte ved svag varme, når det er gjort blander man smørret og flormelis sammen. Når chokoladen er smeltet hælder man det ned i smør-blandingen og pisker det hele sammen.
4. Så hælder du chokolade-glasuren over kagen, du kan evt. drysse kokos over den, det giver nemlig en god smag.
Kommentarer
Send en kommentar