Banankage med chokolade-glasur og kokosdrys

Banankage
Kage til ca. 6-8 personer 

Du skal bruge: 

3 æg (str. mellem) 
170 g sukker 
2 tsk. vaniljesukker 
125 g hvedemel 
1 tsk. bagepulver 
100 g smeltet, afkølet smør 
1-2 mosede bananer 

Chokolade-glasur: 

50 g smør 
50 g flormelis 
1 spsk. vand 
100 g bage-chokolade
evt. lidt kokos-drys

Bagetid:  

Ca. 55 min. ved 175 grader 


Sådan gør du: 

1. Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med smørret. Vend derefter den / de mosede bananer i. 

2. Put bagepapir i en bageform og bag kagen i midten af ovnen. 

3. Når kagen er kølet af, kan du begynde på glasuren. Start med at sætte chokoladen til at smelte ved svag varme, når det er gjort blander man smørret og flormelis sammen. Når chokoladen er smeltet hælder man det ned i smør-blandingen og pisker det hele sammen. 

4. Så hælder du chokolade-glasuren over kagen, du kan evt. drysse kokos over den, det giver nemlig en god smag.

Kommentarer