Jeg stod i dag og ville gerne bage (som altid), vi havde et par bananer som skulle bruges så det blev til bananmuffins. Så kom jeg i tanke om de frosne brombær, som jeg havde plukket sidste sommer i min mormor og morfars have, så det blev til banan-brombærmuffins, og resultatet blev så vellykket at jeg vil dele det med jer. Dagmar
VELBEKOMME (-:
muffins ca. 15 stk.
Ingredienser:
- 2 æg
- 2 dl sukker
- 1 dl mælk
- 100 g smeltet smør
- 3 dl mel
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 spsk kakaopulver
- ca. 65 brombær
- 2 - 3 mosede bananer
sådan gør du:
1. start med at smelte smørret ved 2 graders varme, mens det så smelter blander du sukker, æg og mælk sammen. Og når så smørret er smeltet hælder du det over i sukker-blandingen og rører det hele sammen.
2. Tilsæt så resten af ingredienserne og hæld dejen op i muffinsformene, og bag dem ved 180 grader i ca. 10-15 min. Og lad så kagerne køle af på en bagerist.
Glasur:
For at lave glasuren skal du bruge flormelis og frugtfarven fra brombærerne (eller rød glasurfarve).
du starter med at hælde saften fra brombærerne i en glasskål, så hælder du en tsk vand i, og tilsætter så flormelis til den har en fast konsistens. og hæld så glasuren ud over kagerne.
Marcipanroser:
Du ruller 4 små marcipankugler og maser dem flader. Så tager du den mindste og ruller den som en pølse, det er "rosenknoppen". så tager du de andre 3 "rosenblade" og sætter udenom rosenknoppen, og voila! du har en marcipanrose. så placerer du den midt på en muffin.
Bon appetit!
Kommentarer
Send en kommentar