Valnøddekage med mokkacreme
I torsdags havde min mor fødselsdag, og hun skulle jo
selvfølgelig have en gave der kom fra hjertet. Og det må man da sige, at en
hjemmebagt kage gør.

Bund: Fyld:
1 tsk bagepulver 2½ dl piskefløde

3 æg
2 tsk kakao
200 gram sukker 2 tsk espressokaffepulver
1 tsk vaniljepulver
Sådan gør du:
1. Hak nødderne fint – gerne i en foodprocessor.
2. Pisk æg og sukker til en tyk og luftig creme,
og vend valnødder og bagepulver i æggemassen.
3. Hæld dejen i en smurt springform med
bagepapir i bunden, og bag kagen midt i ovnen ved 180 grader i 25 – 30 min.
4. lad kagen afkøle på en rist.
5. Pisk fløden til skum og sigt flormelis sammen
med kakao, kaffepulver og vanilje. Vend det i flødeskummet.
6. Læg valnøddebunden på et serveringsfad, og
top op med cremen. Drys med valgte pynt.
Hej Dagmar
SvarSletTak for opskriften, den smagte virkelig godt.
Der går dog rygter om en fornyet brownie opskrift?
Er det noget man kan se frem til?