Ingredienser
Tilberedning
Smelt chokolade og mælk i vandbad. Lad det køle lidt af.
Rør smør og sukker let og lufttigt. Pisk æggene i et ad gangen.
Tilsæt den smeltede chokolade/mælke blanding.
Bland mel med kakao, natron og bagepulver - Fold forsigigt melblandignen i lidt efter lidt.
tilsæt frisk presset appelsinsaft.
Fordel dejen i 12 muffinsforme.
Læg et stykke chokolade i midten af cupcaken.
Rør smør og sukker let og lufttigt. Pisk æggene i et ad gangen.
Tilsæt den smeltede chokolade/mælke blanding.
Bland mel med kakao, natron og bagepulver - Fold forsigigt melblandignen i lidt efter lidt.
tilsæt frisk presset appelsinsaft.
Fordel dejen i 12 muffinsforme.
Læg et stykke chokolade i midten af cupcaken.
Bages ved 200 grader i ca 15-20 min
Topping:
Pisk alle ingredienser til en ensartet masse og pynt dine cupcakes
Pisk alle ingredienser til en ensartet masse og pynt dine cupcakes
Kommentarer
Send en kommentar