Chokolade-appelsin cupcakes

Ingredienser

  • 125 g mørk chokolade - min 57% Kacao
  • 3 spsk mælk
  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 3 æg
  • 200 g mel
  • 1 spsk kakao
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/4 tsk natron
  • Skal af en appelsin (økologisk)
  • 2 spsk friskpresset appelsinsaft
  • Evt. 12 stykker chokolade
  • ........
  • 150 g smør
  • 2 spsk mælk
  • 2 spsk kakao
  • 250 g flormelis
  • Skal af en ½ appelsin
  • 1 spsk frisk presset appelsin
  • Sværhedsgrad: Let

Tilberedning

Smelt chokolade og mælk i vandbad. Lad det køle lidt af.
Rør smør og sukker let og lufttigt. Pisk æggene i et ad gangen.
Tilsæt den smeltede chokolade/mælke blanding.
Bland mel med kakao, natron og bagepulver - Fold forsigigt melblandignen i lidt efter lidt.
tilsæt frisk presset appelsinsaft.
Fordel dejen i 12 muffinsforme.
Læg et stykke chokolade i midten af cupcaken.
Bages ved 200 grader i ca 15-20 min
Topping:
Pisk alle ingredienser til en ensartet masse og pynt dine cupcakes


Kommentarer