Citron Cupcakes
Du skal bruge:
110 g smør
110 g sukker
2 æg, pisket let sammen
110 g hvedemel
1 tsk bagepulver
en lille smule salt
revet skal af en citron, usprøjtet
Til glasur og pynt:
225 g flormelis
3 spsk citronsaft
1-2 tsk varmt vand
revet skal af 2 citroner,
usprøjtede
3-4 spsk perlesukker
Tip:
Hvis du ikke har det man pynter kagerne
med, kan du
også bare pynte dem med glasur og
sukkerkugler.
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180 grader(varmluftsovn
160 grader). Sæt 24 små papirforme i hullerne på 2 Cupcakesforme.
Kom smør og sukker i en skål, og pisk
det lyst og luftigt. Pisk æggende i, og fortsæt med at piske, til det er
blandet godt. Vend mel, bagepulver, salt og revet citronskal i.
Brug en ske til at fordele dejen i
papirformende.Og bag kagerne i 20 minutter, til de er gyldne og faste. Flyt
kagerne over på en rist,og lad dem køle af.
GLASUR: Sigt flormelis ned i en skål,og rør citronsaft og vand i,lidt af gangen,til
glasuren er tyk og glat.
Kom lidt glasur på hver kage, og glat
den ud med en paletkniv. Drys revet citron og perlesukker på, mens glasuren
stadig er blød( hvis man bruger sukkerkugler, drysser man bare dem på)
Kommentarer
Send en kommentar