Citron Cupcakes 
Du skal bruge: 

110 g smør 
                                  
110 g sukker

2 æg, pisket let sammen

110 g hvedemel  

1 tsk bagepulver 

en lille smule salt 

revet skal af en citron, usprøjtet 


Til glasur og pynt: 

225 g flormelis 

3 spsk citronsaft 

1-2 tsk varmt vand 

revet skal af 2 citroner, usprøjtede 

3-4 spsk perlesukker 

Tip:

Hvis du ikke har det man pynter kagerne med, kan du  
også bare pynte dem med glasur og 
 sukkerkugler. 



                                         Sådan gør du: 
Tænd ovnen på 180 grader(varmluftsovn 160 grader). Sæt 24 små papirforme i hullerne på 2 Cupcakesforme. 
Kom smør og sukker i en skål, og pisk det lyst og luftigt. Pisk æggende i, og fortsæt med at piske, til det er blandet godt. Vend mel, bagepulver, salt og revet citronskal i. 
Brug en ske til at fordele dejen i papirformende.Og bag kagerne i 20 minutter, til de er gyldne og faste. Flyt kagerne over på en rist,og lad dem køle af. 
GLASUR: Sigt flormelis ned i en skål,og rør citronsaft og vand i,lidt af gangen,til glasuren er tyk og glat. 
Kom lidt glasur på hver kage, og glat den ud med en paletkniv. Drys revet citron og perlesukker på, mens glasuren stadig er blød( hvis man bruger sukkerkugler, drysser man bare dem på) 
                                         VELBEKOMME   



Kommentarer