Havregryns småkager

Havregryns-småkager med solsikkekerner 


  • Arbejdstid : 20 min. 
  • Bagetid : 10 min. 
Ikke fryse-egnet-opbevares i en kagedåse
(ca. 16 stk.) 

Du skal bruge:  

1 æg 
150 g sukker 
75 g smør (smeltet)
150 g finvalsede havregryn 
2 spsk hvedemel 
1 tsk bagepulver 
25 g solsikkekerner 

Sådan gør du: 

1. Pisk æg og sukker, til det skummer. Hæld smeltet smør i. Bland havregryn, mel og bagepulver og rør det i blandingen sammen med solsikke-kernerne.  

 2. Sæt kagerne på en bageplade med bagepapir. Lav kager af en spise-skefuld dej, men sæt kun 6-8 kager på hver bageplade,da kagerne flyder ud. 

3. Bag dem straks i en 175 grader varm ovn i ca. 10 min., eller til de bliver lysebrune. Lad kagerne stivne lidt, før de tages af pladen. Opbevar dem i en kagedåse eller noget lignende. 

VÆRSGO OG SPIS  


                                                                      

Kommentarer