Solbærmuffins


Muffins med hvid chokolade, solbær og mandler





Muffins med hvid chokolade, solbær og mandler
12 stk

2 æg (stuetemperatur)
150 g sukker
Korn af 1 stang vanilje
125 g smør (stuetemperatur)
175 g hvedemel
1 tsk bagepulver
75 g mandler
50 g hvid chokolade
½ dl sødmælk
100 g solbær
1 spsk flormelis

Pynt:
2 dl flormelis
Lidt solbærvæske fra en solbærmarmelade
Lidt kogende vand
Citronmelisse

Pisk æg, sukker og kornene fra vaniljestangen lyst og skummende. Pisk derefter smørret i. Bland mel og bagepulver og bland det i dejen. Vend grofthakkede mandler og grofthakket hvid chokolade i dejen sammen med mælken. Vend solbærrene i flormelis og vend dem til sidst forsigtigt i dejen.

Hæld dejen i muffinsforme (papir i fast form) til ca. 1 cm fra kanten. Bag kagerne ved 175 C i ca. 25-30 minutter. Afkøl kagerne.                                                                                                                                                                                         


Glasur: Bland flormeliset og vandet sammen så det bliver til en glasur og put ca. 1 tsk solbærsaft i.Det giver en flot farve. pynt med citronmelise.

Kommentarer