4 personer
Ingredienser:
100 gram mørk chokolade (mellem 40 og 50% kakao)
2,5 dl piskefløde
3 spsk sukker
3 pasteuriserede æggeblommer
Sådan laver du chokolademousse:
Vend æggeblommer og sukker sammen og pisk æggeblommerne hvide. Smelt chokoladen og pisk oveni massen. Pisk fløden let og blød, og vend den forsigtigt i det hele. Hæld din chokolademousse op i fire glas og stil dem i køleskabet i mindst 2 timer, før de skal spises. Jeg har så valgt at pynte med flødeskum og kakaopulver som topping, men det er valgfrit om du vælger at gøre det.
Ingredienser:
100 gram mørk chokolade (mellem 40 og 50% kakao)
2,5 dl piskefløde
3 spsk sukker
3 pasteuriserede æggeblommer
Sådan laver du chokolademousse:
Vend æggeblommer og sukker sammen og pisk æggeblommerne hvide. Smelt chokoladen og pisk oveni massen. Pisk fløden let og blød, og vend den forsigtigt i det hele. Hæld din chokolademousse op i fire glas og stil dem i køleskabet i mindst 2 timer, før de skal spises. Jeg har så valgt at pynte med flødeskum og kakaopulver som topping, men det er valgfrit om du vælger at gøre det.
Velbekomme!
Kommentarer
Send en kommentar