Chokoladecupcakes
Til 8 cupcakes
85
g hvedemel
1
spsk kakaopulver
55
g blødt smør
55
g stødt melis
1
æg, let sammenpisket
55
g mørk chokolade
Evt.
flormelis til at drysse med
Sådan
gør du:
Forvarm
ovnen til 190 grader. Sæt 8 muffinsforme i en braddepande.
Sigt
mel og kakaopulver ned i en stor skål. Tilsæt smør, stødt melis og æg og pisk
det sammen med en håndmixer, til det er glat.
Fyld
muffinsformene halvt op med dej, og lav en fordybning midt i hver med en teske.
Del chokoladen i 8 lige store stykker, og læg et stykke ned i hver fordybning.
Hæld så resten af kagedejen i formene.
Bag
kagerne i den forvarmede ovn i 20 minutter, eller til de er hævede og føles
faste. Lad cupcakene stå i braddepanden i 2-3 minutter, før de serveres lune,
drysset med flormelis.
Kommentarer
Send en kommentar