Chokoladecupcakes med varm blød midte

Chokoladecupcakes

Til 8 cupcakes

85 g hvedemel

1 spsk kakaopulver

55 g blødt smør

55 g stødt melis

1 æg, let sammenpisket

55 g mørk chokolade

Evt. flormelis til at drysse med





Sådan gør du:

Forvarm ovnen til 190 grader. Sæt 8 muffinsforme i en braddepande.

Sigt mel og kakaopulver ned i en stor skål. Tilsæt smør, stødt melis og æg og pisk det sammen med en håndmixer, til det er glat.

Fyld muffinsformene halvt op med dej, og lav en fordybning midt i hver med en teske. Del chokoladen i 8 lige store stykker, og læg et stykke ned i hver fordybning. Hæld så resten af kagedejen i formene.


Bag kagerne i den forvarmede ovn i 20 minutter, eller til de er hævede og føles faste. Lad cupcakene stå i braddepanden i 2-3 minutter, før de serveres lune, drysset med flormelis.

Kommentarer