Drømmekage
Til 20 personer
300 g sukker (ca. 3 1⁄2 dl)
250 g hvedemel (ca. 4 1⁄4 dl)
3 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
2 dl mælk
50 g smør
Fyld:
100 g smør
150 g kokosmel (ca. 4 1⁄4 dl)
225 g brun farin (ca. 3 3⁄4 dl)
1⁄2 dl mælk
Sådan gør du:
Pisk æg og sukker lyst og luftigt.
Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen. Vend det forsigtigt i dejen
drysset gennem en sigte. Varm mælk og smør (lillefingervarmt) og vend det
forsigtigt i dejen. Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir og
bag kagen midt i ovnen i 20 min. ved 200 grader.
Fyld:
Kom smør, kokosmel, farin og mælk i en
tykbundet gryde og bring det i kog under omrøring. Tag kagen ud og skru op for
ovnen. Fordel fyldet på kagen og bag den færdig, stadig midt i ovnen i ca. 5
min. ved 225 grader.
Kommentarer
Send en kommentar